portada2
El centre CATALUNYA OCUPACIÓ  va ser creat l’any 1995, constituint-se com a societat limitada i dirigint les seves actuacions cap a la formació ocupacional i la inserció de persones aturades en el sector industrial i de la construcció, així com també la formació de treballadors en actiu dels sectors del metall, construcció, sanitat, comerç hostaleria i transports.

Des de que es va creada ha anat ampliant el seu camp d’intervenció i els seus serveis, tant a les empreses com als usuaris, realitzant en l’actualitat tasques d’assessorament, orientació vocacional, formació en diferents àmbits i sectors i inserció d’aturats.

Hem ampliat el servei als usuaris enfocant el nostre camp d’actuació vers a col·lectius amb especials dificultats d’insertar-se en el mercat laboral, oferint així serveis a col·lectius d’immigrants, majors de 45 anys, joves i adolescents en situació de risc social, dones i aturats de llarga durada.

soc
departament-treball
formacio-continua
fundacion-tripartita
cat-formacio
cecap

Garantia de Qualitat

tuvDisposem del sistema de gestió de la qualitat ISO 9001: 2008 des de l'any 2009, fent les revisions i auditories a través de TUV-seudo

catactiva2

DADES CONTACTE

c / Fortuny 3, 08903 L'Hospitalet de Llobregat

Telf. 93 440 69 62
Fax. 93 396 99 86

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Xarxes Socials

Segueix-nos a través de les xarxes socials o través de les RSS